0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

For at undgå enhver mulighed for forveksling af kort gøres følgende:

 • Når vi modtager kortene, indskrives de i en database og opbevares separat.
 • Når kortene pakkes, fordeles de i flere ordrer, så der ikke indgår flere eksemplarer af det samme kort (fra forskellige ejere) i den samme ordre.
 • Kort i forskellige ordrer sendes adskilt, grades adskilt og returneres adskilt, hvilket eliminerer muligheden for forveksling.

Ja. Da der er tale om meget værdifulde genstande har forsikring en høj prioritet.
Når kortene sendes til USA foregår det med UPS, som er specialister i at sende værdifulde pakker, og som tilbyder at forsikre op til kortenes fulde værdi.

Når kortene fragtes hjem til Danmark sendes de med PSA’s ”insured shipping” mulighed som forsikrer op til den deklarerede værdi som angives af kunden.
Indenrigs tilbageleveres kortene enten personligt eller med forsikrede GLS-forsendelser.

Forsikring fra at kortene er modtaget hos os og til de er tilbageleveret til dig koster 1,5% af den samlede sum du ønsker at forsikre for.

Det vil i mange tilfælde være både dyrt og besværligt at grade kort i USA som privatperson. Ved at benytte vores service simplificerer du hele gradingprocessen betydeligt og sparer både tid og penge.

F.eks. undgår du udgifter til:

 • PSA medlemskab (fra 500kr til 2.000kr årligt)
 • Card savers (Semi-Rigids)
 • Forsikret forsendelse til USA
 • Forsikret forsendelse hjem fra PSA
 • Moms (25 % af gradingpris+told+forsendelse) - denne skal dog kun betales hvis man grader som privatperson.

Udover disse 6 udgifter sørger vi også for:

 • pregrading og værdisætning af hvert enkelt kort
 • Indskrivning af kort i PSA's online submission center
 • pakning af kort med udskrift af kortlister og ordrelabels
 • Toldangivelse og udfyldelse af toldpapirer

Derudover tilbyder vi vejledning og gennemgang af dine kort med henblik på hvilke kort det bedst kan betale sig at sende til grading.

Ja, det er muligt at få graded stort set alle TCG’s heriblandt Yu-Gi-Oh, Magic, Digimon, diverse Stickers, Coins osv.
Så længe det er en mulighed hos PSA, CGC og BGS, er det også en mulighed igennem os.
Hvis der er tale om mere kuriøse objekter som Jumbo-kort, Box toppers og lignende kan det også lade sig gøre, men det er dyrere da den begrænsede volumen gør hjemforsendelsen relativt dyrere. Det samme gør sig gældende for Sportskort, hvor prisen også vil afhænge af det volumen som vi kan samle sammen.

I alle tilfælde er du selvfølgelig meget velkommen til at skrive til os, hvis du er i tvivl.

Nej

Vi afsender altid d. 1 hverdag i hver måned.

Ja. Da der er tale om meget værdifulde genstande har forsikring en høj prioritet.
Når kortene sendes til USA foregår det med UPS, som er specialister i at sende værdifulde pakker, og som tilbyder at forsikre op til kortenes fulde værdi.

Når kortene fragtes hjem til Danmark sendes de med PSA’s ”insured shipping” mulighed som forsikrer op til den deklarerede værdi som angives af kunden.
Indenrigs tilbageleveres kortene enten personligt eller med forsikrede GLS-forsendelser.

Forsikring fra at kortene er modtaget hos os og til de er tilbageleveret til dig koster 1,5% af den samlede sum du ønsker at forsikre for.

Udvælg de kort du vil have graded eller tag kontakt til os med henblik på vejledning (møder foretrækkes, men billeder kan også bruges).

Overlevér dine kort til os ved at sende eller aflevere på vores adresse i enten Aalborg eller København.
Alternativt kan du spørge ind til muligheden for at aflevere kortene på en opsamlingsadresse i nærheden af dig.

Når kortene er overleveret, vil du hurtigst muligt modtage en ordrebekræftelse med beskrivelser, pregrades og værdisætning. Ud fra denne har du mulighed for at tage den endelige beslutning om hvilke kort du ønsker at sende af sted og om de skal til PSA, BGS eller CGC.

Herefter holder vi dig løbende opdateret igennem hele gradingprocessen til kortene er tilbageleveret hos dig

PSA, BGS og CGC betragtes som de 3 største og mest velrenommerede grading-services. De vigtigste forskelle på dem er følgende:

PSA Service-niveauer

PSA TCG Bulk er den billigste og mest populære service til PSA grading af TCG kort som f.eks. Pokemon, Magic, Digimon, Yu-Gi-Oh og Marvel. Ekspeditionstiden er langsommere end for de øvrige services, men til gengæld giver TCG Bulk service mulighed for at grade rigtig mange kort til en lav pris. Hos Pokemons er vi stolte af at kunne tilbyde de absolut laveste priser på PSA grading i Danmark og EU, hvilket skyldes at vi er den eneste autoriserede PSA dealer der er blevet godkendt af PSA. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA TCG Bulk service ikke overstige 199$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 199$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA TCG Bulk service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

PSA Sport Bulk er den billigste og mest populære service til PSA grading af sports kort hvad end der er tale om basketball, fodbold, amerikansk fodbold, ishockey eller Baseball. Ekspeditionstiden er langsommere end for de øvrige services, men til gengæld giver Sport Bulk service mulighed for at grade rigtig mange kort til en lav pris. Hos Pokemons er vi stolte af at kunne tilbyde de absolut laveste priser på PSA grading i Danmark og EU, hvilket skyldes at vi er den eneste autoriserede PSA dealer der er blevet godkendt af PSA. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA Bulk service ikke overstige 499$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 499$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA Sport Bulk service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

PSA Value+ tilbyder PSA grading med kortere ekspeditionstid og er dermed en god mulighed til dig der gerne vil betale lidt ekstra for at få dine kort hurtigere retur fra PSA. Med PSA Value+ service er det muligt at grade alle typer af kort lige fra Pokemon, Magic og Yu-Gi-OH til Basketball og fodbold. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA Value+ service ikke overstige 499$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 499$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA Value+ service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

PSA Regular service tilbyder en hurtig ekspeditionstid og er velegnet til PSA grading af meget værdifulde kort med en værdi op til 1499$. Med PSA Regular service er det muligt at grade alle typer af high-end kort lige fra Pokemon, Magic og Yu-Gi-OH til Basketball og fodbold. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA Regular service ikke overstige 1499$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 1499$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA Regular service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

PSA Express service er et godt valg hvis du ønsker en lynhurtig PSA grading af nogle meget værdifulde kort som f.eks. Base Set Charizard 4/102 1st edition og ultra rare vintage kort såsom Goldstar, Crystal og Shinings i topstand. Hos Pokemons er vi stolte af at være de eneste som kan tilbyde Express grading i Danmark, og at være det foretrukne valg når de mest værdifulde kort skal grades. Således har vi assisteret med at grade hundredevis af kort i 20.000kr+ klassen og er eksperter i at håndtere de mest værdifulde kort indenfor hobbyen. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA Express service ikke overstige 2499$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 2499$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA Express service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

Benyt PSA oversized service hvis du ønsker en PSA grading af samlerkort der er større end de normale mål på 2.5″ X 3.5″ (64mm X 89mm). Dette kunne f.eks. være de populære Pokemons boxtopper kort der blev udgivet sammen med serierne Legendary Collection, Expedition, Aquapolis og Skyrige. Hos Pokemons er vi stolte af at være de eneste som kan tilbyde grading af oversized kort i Danmark, hvad end du ønsker at få dem graded hos PSA eller Beckett (BGS).

Bemærk! PSA Oversized bliver ikke afsendt på månedlig basis, men baseret på efterspørgsel. Dette sker grundet at PSA sender dem retur for sig selv og fragtomkostningerne derfor er høje. Send og gerne en besked for at få tilsendt et estimat på en tidshorisont.

PSA Autograf service benyttes til PSA grading af alle slags signerede kort med en autograf fra en person som optræder i PSA’s autograf register. Dette kunne f.eks. være kort du har fået signeret til PokeKon af den verdensberømte illustrator Midori Harada eller sportskort signeret af din yndlingsspiller. Ifølge PSA’s retningslinier må et kort der grades med PSA Autograd service ikke overstige 499$ i værdi. Hvis PSA vurderer at værdien overstiger 499$ forbeholder de sig retten til at lave et “upcharge” (efteropkrævning). Det konkrete beløb der opkræves svarer til prisdifferencen på PSA Autograf service, og den service PSA mener at kortet burde være graded med.

Bemærk! PSA Autograf bliver ikke afsendt på månedlig basis, men baseret på efterspørgsel. Dette sker grundet at PSA sender dem retur for sig selv og fragtomkostningerne derfor er høje. Send og gerne en besked for at få tilsendt et estimat på en tidshorisont.

PSA Reholder service kan benyttes til PSA gradede kort som trænger til en udskiftning af selve akrylholderen der sidder udenom kortet også kendt som slab’en. Dette kan skyldes ridser, revner, ødelagte hjørner eller andet slidtage så længe selve kortet indeni ikke har lidt nogen skade. Hos Pokemons er vi stolte af at kunne restaurere holderen på dine dyrebare kort til en meget lav pris. Dette skyldes at vi er den eneste autoriserede PSA dealer i Danmark og EU der er blevet godkendt af PSA, og derfor har en særaftale om billig udskiftning af tilskadekomne slabs.

Bemærk! PSA Reholder bliver ikke afsendt på månedlig basis, men baseret på efterspørgsel. Dette sker grundet at PSA sender dem retur for sig selv og fragtomkostningerne derfor er høje. Send og gerne en besked for at få tilsendt et estimat på en tidshorisont.

Benyt PSA Booster service hvis du ønsker en PSA grading af uåbnede booster pakker. Det er muligt at grade et væld af booster pakker fra bl.a. Pokemon, Magic, Yu-Gi-OH og Digimon uanset om de er moderne eller vintage. Hos Pokemons har vi stor erfaring i at grade booster pakker bl.a. I forbindelse med vores forskellige boxbreaks og assistere meget gerne hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp angående grading af booster pakker.

Bemærk! PSA Booster bliver ikke afsendt på månedlig basis, men baseret på efterspørgsel. Kontakt os gerne for at få et estimat på en tidshorisont.

Prisstruktur

Prisen på PSA’s og CGC’s services er struktureret efter værdiintervaller, så det koster mere at grade desto højere et værdiinterval kortet hører til. BGS’s services er ikke struktureret efter værdien på kortet, her er det udelukkende ventetid der adskiller de forskellige services de tilbyder.

Subgrades

Subgrades er kun en mulighed hos BGS og CGC. At grade med subgrades betyder at et kort vil modtage individuelle grades for 4 underkategorier (Edges, Corners, Centering og Surface) og også en samlet grade. Dvs. i alt 5 grades som kommer til at fremgå på kortets label.

Udseende

Der er stor visuel forskel på de cases/slabs som BGS , CGC og PSA indkapsler kortene i.

Halve grades

Hos BGS og CGC grades der med halve grades på hele skalaen. Hos PSA grades der med hele grades med undtagelse af 1.5 og 8.5.
Dette betyder i teorien, at det er ”nemmere” at få en 10’er hos PSA end hos BGS og CGC.

Grading.dk

PSA grading med Pokemons og Dansk Grading Service

mail@grading.dk

Tlf. 30 59 66 42

CVR: 40704647 (Pokemons ApS)
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm