0,00 kr. 0
Kurv

Ingen varer i kurven.

Gratis vurdering

Gratis Vurdering af dine Pokémon Kort

Gratis Vurdering af dine Pokémon Kort

Vi forstår, at Pokemonkort ikke bare er kort - de er minder fra barndommen og muligvis endda skatte fra fortiden. Uanset om du er grundet din egen samling fra barndommen eller er forældre, der ønsker at forstå værdien af deres børns kort bedre, så kan vi helt sikkert hjælpe. Vi tilbyder en gratis vurdering, der giver dig et overblik over, hvad dine kort potentielt kan sælges for.
Udover værdiansættelse af dine Pokémon-kort vil vi også assistere med udvælgelse af kort, der ville være værd at få professionelt bedømt af et anerkendt firma som PSA. Dette hjælper ikke kun med at fastsætte standen på og bekræfte autenticiteten af kortet, men derimod også at du opnår den højeste pris for dit kort.
Du kan få vurderet dine kort digitalt via mail eller fysisk i enten Aalborg, Aarhus eller Hørsholm (efter aftale).
Såfremt du ønsker en vurdering på mail, bedes du venligst inkludere nogle billeder (4-9 pr. billede) og gerne en beskrivelse af ca. antal i alt. Hvis du ikke ønsker at tage så mange billeder, så kan du med fordel nøjes kun med billeder af kortene i en eller anden form for glimmer.

Vi kan kontaktes via følgende mail:
mail@grading.dk

Send billeder af dine kort

Har du netop fundet din gamle barndomssamling frem fra gemmerne og er i tvivl om hvad den er værd, om der er kort du bør grade og hvordan du bedst kan afsætte dem til den højeste pris?
I så fald stiller vi meget gerne vores ekspertise til rådighed.
Vi er eksperter i samlekort, følger udviklingen på markedet meget nøje, og har et indgående kendskab til gradingselskabernes kriterier, hvilket tilsammen gør at vi kan tilbyde en meget kvalificeret vurdering af dine kort.
Vi tilbyder at lave denne vurdering gratis, så alt det du behøver er at sende billeder af dine kort eller lave en aftale med os om at mødes.


Interesseret? Skriv til mail@grading.dk eller benyt vores kontaktformular.

Grading.dk

PSA grading med Pokemons og Dansk Grading Service

mail@grading.dk

Tlf. 30 59 66 42

CVR: 40704647 (Pokemons ApS)
Ved Klædebo 14
2970 Hørsholm